Welk chinees dier ben jij? En wat vertelt dit precies over jou? Kom achter de waarheden van de Chinese mythologie. Bij mij klopte het!

Aap-personen kunnen op ieder onderwerp bekwaam zijn, met grote precisie. Ze zijn betrouwbaar en je geheim is absoluut veilig bij ze. Eerlijk dat ze zijn, een typisch Aap-persoon is open en recht voor zijn raap. De meesten zijn goed in het oplossen van problemen. Als je dus een probleem hebt, pak de telefoon en vraag ze of ze je probleem willen oplossen. Ze zijn goede luisteraars en ze hebben vaak een oplossing voor ieder probleem.

Naast een boel positieve eigenschappen beschikt ook Aap over een aantal negatieve eigenschappen. Deze mensen kunnen hatelijk en gevaarlijk zijn als ze er achter komen dat ze bedrogen zijn. Ze hebben veel doorzettingsvermogen waardoor ze zichzelf als het ware kunnen vastbijten in anderen. Mensen kunnen het gevoel krijgen dat Aap-personen manipulatief zijn. Maar een vriendschap met een Aap-persoon is een eer, want ze kunnen je de beste vriendschap geven. Ze hebben een flexibele gedachtegang en kunnen ontzettend zelfverzekerd zijn over hun vaardigheden. Aan de negatieve kant, Aap-personen tonen een ongeorganiseerde houding wanneer ze eenmaal achterlopen op hun werkschema.

Haan
Mensen die geboren zijn onder het teken van de Haan zijn in staat om de dingen nauwlettend te observeren. Het bijzondere aan deze mensen is dat ze altijd gelijk hebben wanneer ze hun observaties uitdrukken via hun meningen. Ze staan altijd graag in de schijnwerpers en houden ervan om te entertainen en om nieuwe mensen te ontmoeten om zo nieuwe vriendschappen vast te leggen. Haan is altijd netjes gekleed, en je zult ze niet snel onvoorbereid op feestjes tegenkomen. Een typische Haan is in feite altijd het best gekleed, om welke gelegenheid het dan ook gaat.