Welk chinees dier ben jij? En wat vertelt dit precies over jou? Kom achter de waarheden van de Chinese mythologie. Bij mij klopte het!

Het Varken zal een aantal erg goede vrienden maken in het latere deel van hun leven. Een paar daarvan zullen bij hem zijn tot het einde van zijn leven. Een Varken zal je op geen enkele manier teleurstellen, je kunt ze volkomen vertrouwen, zonder enkele angst. Varken is vriendelijk en ze zijn absoluut niet wraakgierig. Wanneer iemand ze ongewild pijn doet, dan kan je van ze verwachten dat ze er geen enkel punt van maken. Ze zullen zelfs nog voorzichtiger zijn om eenzelfde situatie te voorkomen. Veel van de mensen die geboren zijn in het jaar van Varken zijn ontzettend conservatief. Ze hebben een enorm respect voor de natuur, zowel voor planten als dieren.

Varken is een erg geduldig type. Ze kunnen met uiterst geduld naar je luisteren, uren achter elkaar. Wanneer ze je probleem eenmaal begrijpen, dan zullen ze je voorzien van praktische tips en adviezen. Ze zijn absoluut niet zwak, en zullen mensen die onnodig en opzettelijk irritant gedrag vertonen aanvechten. Ze weten hoe ze hun eer en hun naam moeten verdedigen.
Een typisch Varken-persoon is een gevoelige dromer, ze willen grootse doelen bereiken in hun leven. Maar hun zoektocht naar eer en roem zal alleen in hun dromen bestaan wanneer ze er niet hard voor werken. Het meest positieve aan Varken is hun geloof dat iedereen goedwillig is. Ze zullen zelfs hun eigen geluk opofferen om anderen gelukkig te houden!

BRON: Astropsychologie