Welk chinees dier ben jij? En wat vertelt dit precies over jou? Kom achter de waarheden van de Chinese mythologie. Bij mij klopte het!

Mensen geboren onder dit teken hebben een vredige en rustige omgeving nodig om hun problemen te laten inzinken en op te lossen. Ze zijn het best in staat om hun ideeën en strategieën uit te denken wanneer ze kunnen werken in een kalme omgeving. Wanneer ze zich geven om iets te bereiken dan zijn ze volledig toegewijd. Een Os is een heel logisch-denkend persoon, en ze gaan heel precies te werk. Een individu geboren onder dit teken kan heel georganiseerd en systematisch zijn. Maar ze kunnen ook heel eigenwijs en koppig zijn. Ze spreken weinig, maar werken als bezetenen. En wanneer je ze aanspreekt dan zijn ze erg bekwaam in het uiten van hun verwoordingen en expressies.

Deze mensen zijn eerlijk en oprecht. Maar ze kunnen wel heel geheimzinnig zijn over wat ze doen totdat ze een bepaald niveau van succes bereikt hebben. Ze zijn erg welkom bij veel mensen, omdat ze juist zo eerlijk en oprecht zijn. Ze hebben veel bewonderaars, mensen die Os zien als betrouwbaar en iemand waarop je kunt vertrouwen. Onder zijn meest vertrouwde vrienden is hij sociaal, spraakzaam en ontspannen. Ze raken enorm opgewonden en aangemoedigd van evenementen die een uitdaging voor ze vormen.

Tijger
Deze mensen zijn ontzettend taai en zijn erg lastig te weerstaan. Ze zijn vleiend, magnetisch en aantrekkelijk door hun charmante uiterlijk en persoonlijkheid. Ze stralen natuurlijke zekerheid en moed uit zoals niemand anders dat kan. Ze zijn rustig, zelfverzekerd en ook nog eens warmhartig! Ze zijn mysterieus op hun eigen manier. Ze zijn bereid om van het risicovolle en gevaarlijke leven te genieten. Ze houden van onverwachte gebeurtenissen die een eventueel gevaar kunnen zijn. Veel mensen zouden Tijger maar al te graag willen begrijpen, want hun leven zit vol magie en sensatie!