Welk chinees dier ben jij? En wat vertelt dit precies over jou? Kom achter de waarheden van de Chinese mythologie. Bij mij klopte het!

Het is tevens heel belangrijk voor Geit om respect en sympathie te ontvangen van de mensen waar hij zelf respect voor heeft. Maar ze kunnen soms wel eens te veeleisend zijn dat ze te veel aandacht van mensen vragen. Dit is wellicht één van de meeste negatieve aspecten van Geit. Te veel gevoeligheid is een ander negatieve eigenschap van dit sterrenbeeld. Dit kan ze wel eens erg onzeker maken in het leven. Daarom hebben ze veel veiligheid en bescherming nodig van hun familie. In alles dat ze doen vermijden ze het liefst de risico’s. Tijdens conflicten gaan ze het liefst confrontaties met anderen uit de weg.

Geit is een typische zwerver van nature, dit vanwege zijn wispelturige gedachten. Ze zijn uitstekende reizigers die alle afgelegen plekken op waarde willen bezichtigen. De simpele dingen des levens geeft hen een ontzettend bevredigend gevoel. Ze zouden het liefst achterover leunen en genieten wanneer alles voor ze op dat moment juist is. Personen geboren in het jaar van de Geit luisteren naar hun innerlijke stem en hun geweten. Ze vinden het erg lastig om de juiste kansen te grijpen wanneer ze op hun pad komen.

Aap
Aap is mogelijk het meest actieve en behendige sterrenbeeld in de Chinese Horoscoop. Hij is ontzettend veelzijdig en beschikt over een enorme hoeveelheid energie. Mensen geboren onder het sterrenbeeld Aap zijn vaak uitvinders, entertainers, creatieve whizz kids die het ontzettend goed doen in hun werkgebied. Ze zijn eerlijk en geestig. Ze weten van alles dat er op de straten gebeurt. In andere woorden: ze zijn ontzettend intelligent. Hun geheugen is fantastisch en ze onthouden gebeurtenissen, mensen en hun namen voor een hele lange tijd. Hun energie en behendigheid zorgt er voor dat ze buiten de kaders kunnen denken.