Welk chinees dier ben jij? En wat vertelt dit precies over jou? Kom achter de waarheden van de Chinese mythologie. Bij mij klopte het!

Veel Hanen geven de voorkeur aan speciaal ontworpen kleding, veel kleuren en vaak kleding die in de mode is. Ze zijn erg kritisch over hoe anderen zich kleden en gedragen in het openbaar. Hanen houden ervan wanneer anderen hen complimenteren of vleien. Maar een typisch Haan-persoon is vaak ook erg conservatief diep van binnen. Ze zijn erg sociaal en goed gemanierd. Ze zijn meedogend, wijs en dapper. Echt kenmerken van geweldige mensen!

Vanwege hun sterke, onafhankelijk karakter is het lastig voor ze om andermans adviezen te accepteren. Ze zijn ontzettend zelfverzekerd over hun eigen krachten en geloven erin dat ze zelf de juiste beslissingen en beoordelingen kunnen geven. Één van de negatieve kanten van Haan is wellicht dat ze moeite hebben om buiten de kaders te denken, wat uiteindelijk hun relaties met anderen kan schaden. Ze doen het fantastisch wanneer ze hun uitgesprokenheid onder controle kunnen houden zodat ze relaties met anderen niet naar de knoppen laten lopen.
Maar Haan is ook een echte dromer! Hoewel ze heel scherp, praktisch en kennisrijk zijn, ze houden er altijd van om zich van tijd tot tijd terug te trekken in hun schulp. Ze zijn erg oprecht als het komt tot hun diepste gevoelens, en ze hebben geen enkele moeite om ze over te brengen naar hun geliefden en mensen die dichtbij hem staan. Haan’s vrienden waarderen zijn moed en zelfvertrouwen, en ze geven er een hoop respect voor terug.

Hond
De Hond is misschien wel het meest geliefde en betrouwbare dier van de Chinese dierenriem. Een persoon geboren onder dit teken is loyaal en trouw. Hij assisteert anderen wanneer ze in nood zijn. Ze zijn er altijd voor je wanneer je wanhopig bent en wanneer je toe bent aan directe hulp. Honden zijn erg gevoelig naar anderen, en ze zijn ontzettend medelevend naar anderen. Vrienden van Hond houden van Hond vanwege deze geliefde eigenschappen, en ze geven er een hoop voor terug.