Welk chinees dier ben jij? En wat vertelt dit precies over jou? Kom achter de waarheden van de Chinese mythologie. Bij mij klopte het!

Een typische Tijger is ontzettend trots in het leiden van een avontuurlijk leven. Ze zijn vaak open en eerlijk, maar kunnen zich ineens terugtrekken wanneer ze merken dat er iets mis is. Ze kunnen tevens ontzettend agressief worden in momenten van angst. Wanneer ze eenmaal weer het gevoel hebben teruggewonnen dat ze de zaak onder controle hebben, dan keert de magie terug waar iedereen weer versteld van staat. Een Tijger vertrouwt altijd op zijn/haar instinct. Ze zijn echter ook in staat om een voorzichtige en goed voorbedachte aanpak te hanteren.

Hun vastberadenheid en passie kan ervoor zorgen dat deze mensen heel wat kunnen bereiken. Tijger’s enthausiasme voor het aangaan van uitdagingen en gevaren kunnen soms tegen hen keren wanneer mensen hun acties niet goedkeuren. Wanneer een Tijger faalt in het bereiken van doelstellingen, dan worden ze inflexibel en egocentrisch. Een typische Tijger zal in zijn leven hoogte- /en dieptepunten tegemoetkomen in zijn leven, vermengd met goed en kwaad.

Konijn
Mensen geboren onder het teken Konijn zijn extreem hartelijk, goed gemanierd, diplomatiek en conservatief. Ze zijn uitstekende diplomaten en onderhandelaars. Konijn-personen kunnen uiterst elegant, beschaafd en magnetisch zijn. Echter zijn ze uiterst terughoudend maar kunnen extreem actief worden wanneer ze zich toewijden aan school of een opleiding. Deze mensen kunnen heel gevoelig zijn voor mensen en/of situaties om hen heen. Een agressieve omgeving is niet goed voor ze.