Welk chinees dier ben jij? En wat vertelt dit precies over jou? Kom achter de waarheden van de Chinese mythologie. Bij mij klopte het!

Mensen geboren onder dit teken zijn aantrekkelijk, stralen kracht uit, zijn charismatisch en hoogbegaafd. Ze stralen pure kracht uit, en geluk! Ze zijn makkelijk te herkennen van een afstand. De Draak is erg actief en wendbaar en je merkt hem of haar op aan de doelbewuste werkhouding. Ze kunnen een vorm van interesse uiten naar alles dat er om hen heen gebeurt. Een draak is extreem zelfverzekerd en ze weten precies hoe ze iemand kunnen versteld kunnen laten staan. Ze zijn tevens extreem buitensporig, en willen alles op een grootste manier doen, in stijl! Ambitieus en zeer egoïstisch, ze zullen niet rusten todat ze hun werk afgerond hebben.

Mensen geboren in het jaar van de Draak hebben het geluk met zich mee. Ze kunnen veel dingen bereuken zolang de doelstellingen maar duidelijk zijn. Draak beschikt over een enorme hoeveelheid energie, intelligentie en talent. Ze tonen ook hun grootmoedige kant door anderen genadig te helpen. Draak is altijd daar om zijn vrienden te helpen. Altijd in staat om zijn hand in het vuur te steken voor een ander om zijn/haar problemen op te lossen. In tijden van crisis kunnen ze wel eens te ontspannen overkomen.

Met het geluk aan hun zijde is een Draak ook nog eens een hele goede organisator bij evenementen. Ze kunnen dan wel eens ongeduldig zijn, of een humeur hebben, wanneer de dingen niet gaan zoals zij dat willen. Ze zijn recht door zee en dat kan de gevoelens van anderen wel eens kwetsen. De meningen van anderen hebben ook weinig invloed op ze, want ze kunnen ontzettend egoïstisch zijn op sommige momenten. En dan doen ze de dingen op de manier als zij dat willen.

Slang
Niemand kan tippen aan de wijsheid en intelligentie van de Slang! Slang-personen zijn de slimste en meest raadselachtige personen. De meeste filosofen, theologen en wetenschappers behoren tot dit teken. Een typische Slang zou vandaag de dag een uitstekende directeur of bedrijfsmanager zijn. Alle Slang-personen zijn uitstekende denkers en ze maken hun reputatie waar op gebied van intelligentie en verstand. Ze houden van goed eten en drinken, goede kleding, goede muziek en goede boeken. Alle goede dingen in het leven komen natuurlijk voor ze, en ze genieten er met volle teugen van! Met hun geavanceerdheid weten ze de gewone dingen in het leven te ontwijken.