Welk chinees dier ben jij? En wat vertelt dit precies over jou? Kom achter de waarheden van de Chinese mythologie. Bij mij klopte het!

Een typisch Hond-karakter is er één van eerlijkheid en oprechtheid. Ze kunnen luid en praatgraag zijn wanneer ze voelen dat ze hun mening moeten overbrengen. Een persoon geboren in het jaar van de Hond accepteert alle verantwoordelijkheden die aan hem worden toegedragen. Wanneer je ze een klusje toekent, wees er dan maar zeker van dat ze resultaten leveren. Hond-personen zijn jong in hun hart en ze kunnen erg levendig en energierijk overkomen, zelfs op oudere leeftijd. Maar ze kunnen ook erg serieus en gevoelig zijn!

Een Hond is de persoon met een onberispelijk gevoel voor integriteit en eerlijkheid. Ze zijn erg idealistisch ingesteld en oprecht voor hun leven. Ze kunnen ook geweldige dromers zijn! Ze geloven niet in negatieve woorden, zoals onrechtvaardigheid en onderdrukking. Maar dit is niet compleet positief, want wanneer ze te maken krijgen met een situatie waarbij zich onrecht of onderdrukking afspeelt, dan raken ze snel overstuur. Een gevoel van pessimisme dringt hun lichaam door wanneer ze te maken krijgen met zulke scenario’s. Een persoon geboren in het jaar van de Hond is erg toegewijd aan zijn werk, en ze zullen er altijd zeker van zijn dat ze genoeg inspanning leveren aan het werk dat ze wordt toegewezen. Soms raken ze gefrustreerd wanneer ze merken dat niets gaat zoals ze willen. Ze moeten leren om af en toe wat vaker te ontspannen tijdens onzekere tijden.

Varken
Het Varken-persoon is heel eerlijk en betrouwbaar, maar ze zijn ook nog eens erg geduldig. De meest Varken-personen zijn extreem geduldig en tolerant wat betreft het luisteren naar andermans problemen. Een typisch Varken is verlegen en bescheiden, en ze aarzelen als het komt tot het uitdrukken van hun meningen in het openbaar. Ze geven de voorkeur aan werken achter de schermen, zonder al te veel mensen om zich heen. Door hun verlegenheid kijken ze vaak eerst de kat uit de boom als het komt tot het prijsgeven van hun meningen. Wanneer ze langzaamaan vertrouwen winnen, stellen ze zich open. Ze geven het beste van zichzelf aan goede vrienden en geliefden.