Sudocrem is het nieuwe oude wondermiddel voor ieder huishouden! Het bestaat al 70 jaar maar als je ziet waarvoor het nog meer toepasbaar is! Ik heb het gelijk gekocht!

Je bent er ongetwijfeld wel eens voorbij gelopen in de Kruidvat, Etos of supermarkt. Waarschijnlijk herken je het potje aan zijn simpele rode logo wel. Maar wist je al dat Sudocrem voor heel veel dingen gebruikt kan worden? Eigenlijk zou ieder huishouden zo’n potje moeten bezitten. Bij de Kruidvat koop je het voor minder dan 4 euro en het gaat erg lang mee.

Vroeger werd dit middel voornamelijk gebruikt bij baby’s om luieruitslag te bestrijden. De crème helpt namelijk om de huid te herstellen, verzachten, neemt de irritatie weg en helpt bij de aanmaak van de nieuwe huidcellen. Ik wil niet zeggen dat vroeger alles beter was maar deze crème van 70 jaar oud was zijn tijd absoluut ver vooruit. het fijne spul verslaat gemakkelijk verschillende (dure) crèmes van tegenwoordig! Je raadt het al, Sudocrem is voor veel meer dingen toepasbaar dan enkel die babybilletjes. Bekijk de toepassingen op de volgende pagina.