Sudocrem is het nieuwe oude wondermiddel voor ieder huishouden! Het bestaat al 70 jaar maar als je ziet waarvoor het nog meer toepasbaar is! Ik heb het gelijk gekocht!

Lippenbalsem
vergeet de Labello of Blistex. Sudocrem werkt veel effectiever bij droge en schrale lippen. Daarnaast helpt het de lippen herstellen.

Waterpokken
Ja je leest het goed. Het middel werkt goed tegen de bestrijding van waterpokken! Smeer een goede laag op de aangetaste huid, zo blijft die vervelende jeuk weg. Daarnaast pakt de Sudocrem tegelijkertijd de huid aan en helpt het met herstellen en werkt het verzachtend.

Muggenbulten
Altijd vervelend wanneer je door een mug wordt geprikt en je last hebt van jeuk. Met de crème is dit gelukkig verleden tijd. Smeer wat crème op de plek en binnen no-time ben je van de jeuk af!

Wondjes en schaafplekken
Smeer voorzichtig wat crème op de beschadigde plekken en je zal merken dat na de eerste keer smeren de irritatie afneemt. Misschien dat het in het begin even prikt maar dit kan alleen maar het herstel bevorderen.

Acné
Omdat de crème ontstekingsremmend werkt is het ideaal tegen de bestrijding van puisten zonder dat de huid uitdroogt of kapot gaat. Smeer een dun laagje op de puisten en blijf dit herhalen totdat de puist weg is. Meestal werkt dit veel beter dan die dure, vaak chemische crèmes voor acné.

Haarverfvlekken
Als jij je haren verft dan heb je vast wel eens meegemaakt dat de verf rond je oren blijft zitten. Dit zorgt voor lelijke vlekken. Gemakkelijk haal je ze weg door wat Sudocrem rond de vlekken te smeren. Je poetst ze zo weg!

vechtende katten
Is je kat gehavend terug gekomen uit een strijd met een andere kat? Smeer wat crème op de wondjes en je zal merken dat het supersnel geneest!

Misschien ken of gebruik jij dit wondermiddel al een tijdje en pas je het voor nog meer andere dingen toe? Deel deze tips dan met anderen in de Reacties!

(Bron foto: Wikimedia)