Zit in jouw dagelijkse routine zodra je wakker wordt, er een koffie moet worden gedronken? En kan jij wel genieten van een bordje havermoutpap? Dan hebben wij voor jou een perfecte combinatie die ook nog eens ontzettend gezond is! Maak kennis met de havermout cappuccino! Misschien wordt dit wel de beste start van jouw dag. Wij leggen aan je uit hoe je havermout cappuccino kunt maken

De ingrediënten:
– 50 gr havermout
– 1 el agavesiroop
– 150 ml halfvolle melk
– 1 tl kaneel, ter garnering
– 1 of 2 kop espresso
Lees verder op de volgende pagina voor de bereiding.
De bereiding:

– Breng de melk in een pannetje aan de kook en voeg hier langzaam de havermout aan toe
– Laat de havermoutpap voor circa 10 minuten rustig doorkoken
– Maak in de tussentijd een espresso en schuim melk op met een melkopschuimer
– Schenk de espresso in een groot glas en schenk de havermoutpap erbij
– Schenk over de havermout de opgeschuimde melk en brenng op smaak met agavesiroop
– Sprenkel als laatste wat kaneel over de opgeschuimde melk
Genieten maar!