Dit wil je proberen: Zalmfilet in een romige knoflook saus met spinazie!

Pasta is voor vele toch wel favoriet wat begrijpelijk is omdat het gewoon lekker is en je er eindeloos mee kunt variëren. Daarom hebben we vandaag een heerlijk recept voor zalmfilet in een romige saus met verse spinazie. Het leuke aan dit gerecht is, dat je hem kan serveren met je favoriete pasta of rijst. Wij leggen hier stap voor stap aan je uit hoe je dit heerlijke gerecht maakt!

Ingrediënten:

– 4 zalmfilets
– 40 ml droge witte wijn
– zout & peper
– 2 el olijfolie
– 420 ml kookroom
– 300 gr baby spinazie
– 6 tenen knoflook, geperst
– 1 ui, fijngesneden
– 1 tl maizena
– 100 gr zongedroogde tomaten, in stukjes
– 50 gr Parmezaanse kaas
– peterselie, fijngesneden ter garnering

De bereiding:

Volg alle stappen in de onderstaande video en maak vandaag nog dit heerlijke gerecht!