Nutella is ontzettend veelzijdig. Daarom bestaan er ook tal van recepten met het magische goedje. Vandaag hebben we een heerlijk recept voor een Nutellamousse die je als chocoholic eigenlijk eens uit zou moeten proberen! Wij leggen stap voor stap aan je uit hoe je ‘m maakt.

De ingrediënten:
– 225 gr roomkaas
– 200 gr suiker
– 220 gr Nutella
– 1 tl vanille-extract
– 340 gr room
Lees verder op de volgende pagina voor de bereiding

De bereiding:
– Doe de roomkaas met de Nutella en suiker in een kom en mix het voor circa 3 minuten tot een lucht en fluffy geheel
– Voeg de room samen met circa 3 eetlepels suiker en vanille extract toe en mix dit met een mixer
– Voeg 1/3 deel van het roombeslag toe aan het Nutella mengsel, mix alles goed door elkaar en herhaal deze stap tot alles is samengevoegd
– Verdeel de mousse over 4 tot 6 glaasjes en laat alles voor circa 45 minuten afkoelen in de koelkast
– Voor het serveren kan je de mousse garneren met wat enkele favoriete toppings zoals bijvoorbeeld slagroom, stukjes hazelnoot en stukjes chocolade
Smullen maar!