Kun jij de vijf verborgen citroenen tussen de kuikens vinden? Test je aandacht met dit verrassende zoekspel

Zeg nou zelf, wie houdt er niet van een goede breinbreker of visuele puzzel? Ze zijn perfect om je hersenen en ogen eens goed aan het werk te zetten. Ontworpen om je uit je comfortzone te halen, met verschillende niveaus van moeilijkheid, dagen ze je uit en laten ze jou bijna onmiddellijk op zoek gaan naar antwoorden. Het doel? Ontdek het mysterie in recordtijd. Dit is een leuke activiteit waar veel mensen graag hun tanden inzetten. Nu focussen we ons op een tekening van Gergely Dudás. Deze specifieke illustratie laat een berg kuikens zien waarin ook vijf citroenen zijn verborgen.

Het is verbluffend dat alle kuikens bijna hetzelfde lijken, met maar hele kleine verschilletjes hier en daar. Sommigen vallen op dankzij unieke details.

Zo is er een kuiken dat een sodadrankje nippt, er zijn er met een hemelsblauwe hoed, sommigen pronken met een stijlvolle zwarte bril, en er is zelfs eentje die een cadeautje vasthoudt met een felrood lint.

Let op, er is ook een kuiken met een hoed in groen en paars, nog eentje heeft zijn nek gewikkeld in een blauw-witte gestreepte sjaal, terwijl een ander Kuiken heerlijk een dutje doet, compleet met een tekstballonnetje dat hint naar gesnurk.

Een kuiken valt op door zijn chique look met een bordeauxrode strik. Verderop staat nog een kuiken met een zwarte hoed, er door een echte heer, en eentje spiekt met open en alerte ogen om zich heen.

Heb jij het in je om die verstopte citroenen te ontdekken? Waar zouden ze zich kunnen bevinden in deze gele menigte?