Is jouw tweede teen langer dan je eerste teen? De vorm van je voeten en tenen zeggen dit over je persoonlijkheid!

Ik had nooit gedacht dat voeten veel vertellen over je persoonlijkheid. Blijkt dat er al vele studies zijn gedaan over wat de lengte en vorm van je tenen vertellen over je karakter. Natuurlijk zullen ze nooit echt bewijs hebben dat het klopt maar het is toch grappig om te weten. Welke vorm voeten en tenen heb jij? Ik ben benieuwd of het bij jullie een beetje overeenkomt.

Tenen in een punt

Het kenmerk van je tenen in een punt is dat je tweede teen langer is dan je grote teen. Je voet heeft hierdoor een driehoekige vorm.
Ze zeggen dat deze mensen meestal worden gezien als atletisch en actief. Je bent niet te beroerd om andere mensen een handje te helpen en wordt gezien als creatief en ingenieus. De andere kant is dat ze gevoelig zijn voor stress en moeite hebben met impulsen te beheersen.

Tenen allemaal gelijk

Het kenmerk hiervan is dat je tenen allemaal vrijwel de zelfde lengte hebben. Ze zeggen dat je goed kunt organiseren (net zoals je tenen), je netjes bent en je houdt van duidelijkheid en structuur. Belangrijke beslissingen overweeg je door te kijken welke keus het meest verstandig en slim is. Hierdoor ben je ook goed in staat om je niet te laten leiden door emoties.

Tenen aflopend

Het kenmerk van aflopende tenen is dat ze netjes van lang naar kort lopen. Omdat je tenen geordend van lang naar kort gaan betekent dit meestal dat de rest van je lichaam ook mooi in verhouding zal zijn. Je bent sociaal en houdt van ondernemen. Wanneer de portemonnee het toelaat maak jij het liefst een verre reis en ontdek je graag nieuwe dingen. Daarnaast ben je intellectueel en innovatief en zorg je ervoor dat je voldoende rust krijgt om goed te kunnen functioneren. Het hoeft niet perse een minpunt te zijn maar mensen met zulke tenen zijn vaak trots en hebben heel veel zelfvertrouwen. Het kan gebeuren dat dit tot vervelend gedrag leidt.

Tenen in elkaar

Het kenmerk is dat je tenen tegen elkaar aandrukken waardoor ze soms op of onder elkaar zitten. Het schijnt als je zulke voeten hebt dat je een idealist bent en dat je houdt van dromen. Je hebt daarnaast ook nog een mysterieuze kant, je zit namelijk vol met geheimen die jij alleen weet en verder met (bijna) niemand anders deelt. Je kan snel van emotie schakelen en je houdt ervan om zo nu en dan de grens op te zoeken, meestal gaat dit gepaard met impulsiviteit.

(Bron foto: mobilelikez.com)