Deskundigen adviseren: Verwijder deze producten onmiddellijk uit je diepvries!

We zijn allemaal groot fan van onze vriezer; het apparaat houdt ons eten uren, dagen of zelfs maanden lang vers. Af en toe laten we iets te lang liggen, denk aan jaren, maar goed. Natuurlijk zijn er producten zoals ijs die perfect zijn voor de vriezer, maar er zijn ook items die je echt niet moet invriezen. Deze items kunnen simpelweg niet goed tegen de kou of zijn niet bedoeld om ingevroren te worden. Benieuwd welke dit zijn? Ik was zelf verbaasd dat #3 absoluut niet in de vriezer mocht!

1. Champagne

Wie heeft er nou niet zo nu en dan zin in een ijskoude champagne? Zeker tijdens de jaarwisseling of andere feestelijke momenten? En dan vergeet je die fles op tijd koud te zetten. Je denkt snel: ik gooi hem wel even in de vriezer. Doe maar niet! Het koolzuur kan zorgen voor een explosie in je vriezer. Voor je het weet is je hele vriezer doordrenkt met champagne en liggen er mogelijk ook scherven. Beter doe je de champagne gewoon in een ijsemmer met een mix van water en ijsblokjes.

Blader door naar de volgende pagina, voor meer items die je echt niet in de vriezer moet stoppen. Nummer 5 was voor mij echt een verrassing!