Met deze truc maak je jouw aardappelschijfjes extra krokant!

Gebakken aardappelschijfjes zijn heerlijk als bijgerecht bij bijna elke maaltijd. Je kunt ze zelf maken door aardappels te koken en in plakjes te snijden of gewoon de kant-en-klare versie halen. Helaas worden deze schijfjes uit kant-en-klare verpakking niet bij iedereen even krokant na het bakken. Wij hebben hier een truc waardoor je ze altijd krokant kunt maken! Wat heb je nodig? Een magnetron en wat paprika poeder. Maak een aantal gaatjes in de verpakking van de aardappelschijfjes en zet ze voor 3 minuten in de magnetron op een hoge stand. Hierdoor zullen ze al een beetje voorgaren, waardoor ze sneller knapperig worden. Vervolgens bak je ze in een pan met 50% olijfolie en 50% boter. Strooi vervolgens peper, zout en paprika poeder tijdens het bakken en je aardappeltjes zullen heerlijk gaar en krokant zijn. De paprika poeder geeft namelijk extra krokante laag aan de buitenkant!