We hebben de laatste tijd al een heleboel lekkere cheesecakes geplaatst. Deze taart overtreft alle anderen, namelijk met Tony’s Chocolonely! We zitten in de feestdagen maand dus een beetje meer snoepen mag zeker! Bekijk het recept op de volgende pagina…
– Halve pak bastognekoeken
– 1 rolletje rolo
– 100 gram Tony’s Chocolonely karamel zeezout smaak
– 75g suiker
– 200g MonChou
– 250ml slagroom
– 2 zakjes klopklop slagschuim
– 50g roomboter

– Smelt eerst de boter in een pan
– Vermaal dan de Bastognekoeken en meng dit met de boter. Druk dit aan op een springvorm met bakpapier(invetten). Dit is jouw cheesecake bodem. Laat het uitharden in de koelkast.
– Meng nu het suiker met de Monchou. In een andere kom klop je de slagroom met de klopklop tot iets wat net stijf is.
– Meng het MonChou mengsel met de slagroom en schep dit over de koekbodem heen, laat dit 1-2 uur opstijven in de koeling.
– Haal vervolgens de taart uit de koelkast. Smelt wat Tony’s chocolade au-bain-marie en giet dit over de taart heen. Daarna druk je er de Rolo’s in.
Even laten uitharden en …. EET SMAKELIJK!