Tortillawraps zijn erg veelzijdig. Gebruik ze bij een Mexicaanse maaltijd, maak er een tosti mee, of creëer de lekkerste hapjes voor een verjaardag of andere gelegenheid. Misschien heb je deze lekkernij wel eens geproefd met zalm? Vandaag laten we je kennis maken met een kalkoenfilet variant. Serveer ze aan je gasten bij een verjaardag, of gewoon voor de lekkere trek. Met deze snack zit je altijd goed!

De ingrediënten:
– 200 gr. roomkaas
– pakje dungesneden kalkoenfilet
– 4 e.l. fijngesneden rode paprika
– 2 grote tortillawraps
– 3 e.l. fijngesneden ui
– 2 handjes fijngesneden ijsbergsla
– peper en zout
Lees verder op de volgende pagina voor de bereiding

De bereiding:
– De roomkaas met de paprika, ui, zout en peper mengen en goed door elkaar roeren
– De tortillawraps met dit mengsel besmeren en leg er vervolgens wat sla over
– Beleg de wraps met de kalkoenfilet en rol ze dicht
– De wraps in stukjes snijden, uitserveren en genieten maar!