Deze foto verbergt 2 kikkers; vind ze binnen 15 seconden, als je kunt

Optische illusies zijn een fantastische manier om je tijd door te brengen. Op het eerste gezicht lijken ze simpel, maar trap er niet in; het kan echt lastig zijn om de verborgen details snel te spotten. Hou je van uitdagende visuele puzzels? Vind je dat je geen enkele uitdaging uit de weg gaat? Dan hebben we een leuke uitdaging voor je.

Visuele puzzels zijn niet alleen mega leuk, ze nemen je geest ook even mee op een workout. Met alle drukte van het dagelijks leven – vol met taken, informatie en lawaai – vergeten we soms hoe belangrijk het is om onze hersenen scherp te houden. Een spel dat eenvoudig lijkt, kan behoorlijk ingewikkeld blijken te zijn. Kijk eens goed naar de bovenstaande foto. Je ziet een groot groen veld, omringd door een lagune. Maar er is meer dan je op het eerste gezicht ziet. Kun jij de twee kikkers vinden die zich tussen dit groene bladerdek schuilhouden?

 

Het echte probleem bij het vinden van deze kikkers zit hem in hun kleur en de drukke achtergrond. Kikkers zijn groen, net als de dichte vegetatie op het water. Dat maakt ze bijna onzichtbaar. Maar hoe spot je ze binnen een tijdsbestek van slechts 15 seconden?

Kijk voor de oplossing op de volgende pagina…