Wat zegt de geboortemaand over de vrouw? Zeer onthullende, herkenbare en grappige informatie!

Januari

Dames die in de eerste maand van het jaar geboren zijn hebben een heleboel ambitie. Ze zijn vaak serieuzer en een stuk conservatiever. Vrouwen uit januari kunnen kritisch zijn over anderen maar uitten hun gevoel zelf vaak niet. Januari meisjes zijn op zoek naar mensen van hun eigen niveau. Ze praten graag op een intellectueel niveau met gelijkgestemden.

Februari

Februari meisjes zijn dromerig en romantisch maar kampen ook met een boel stemmingswisselingen. Hierdoor moeten ze met geduld behandeld worden en niet iedereen kan dankzij de stemmingswisselingen hun goed begrijpen. Februari vrouwen hebben een vrije ziel maar zodra ze verraden zijn komen ze niet meer terug.

Maart

Charismatisch en charmant, dat zijn de twee steekwoorden voor meisjes die in maart geboren zijn. Ze zijn loyaal en toegewijd maar hebben vaak last van bindingsangst. Ze geven hun hart niet zomaar aan iemand weg. Maart meisjes kunnen ook heel erg boos worden, maar niet zonder reden. Ze zijn over het algemeen wel hele fijne gezelschapspartners.

April

April vrouwen zijn erg goed in communicatie en brengen daardoor hun punt heel gemakkelijk en duidelijk over. Ze zijn wel erg jaloers en vaak ook zeer gevoelig. Ze kunnen zichzelf wel openstellen en gevoelens delen, daardoor kunnen ze gemakkelijk anderen ook gelukkig maken.

Mei

Een mei-meid is erg volhouden en doortastend. Ze zullen hun principes nooit opgeven en zijn vaak fysiek erg aantrekkelijk. Ze kunnen lastig zijn voor mannen die verliefd op ze raken en dit zal dan voor de man een hele uitdaging zijn. Mei-meiden hebben een extreem sterke wil.

Juni

Ben je in juni geboren dan ben je vaak erg sterk in communiceren. Toch spreek je vaak al uit zonder er echt goed over nagedacht te hebben, een beetje een flapuit. Juni vrouwen zijn erg creatief en hebben een sterke fantasie. Ze zijn vaak heel erg direct met de waarheid en daardoor weet je ook precies wat je aan juni meiden hebt.

Juli

Juli meisjes zijn mysterieus, slim en eerlijk. Ze zullen conflicten zoveel mogelijk uit de weg gaan door altijd eerlijk te zijn in de communicatie. Dit verwachten ze ook van anderen.

Augustus

Vrouwen die in augustus geboren zijn hebben de focus sterk op zichzelf liggen. Ze hebben wel een groot hart voor anderen maar zullen zichzelf niet snel naar de achtergrond schuiven. Discussies winnen ze bijna altijd en mensen die het niet met hun eens zijn gaan ze het liefst uit de weg. Door hun sterke persoonlijkheid staan ze vaak in het centrum van de aandacht en hierdoor trekken ze ook veel mannen aan.

September

Een september meid is erg gedisciplineerd, zeer vriendelijk en aantrekklijk van buiten en binnen. Verraad je een september vrouw dan zal ze je nooit vergeven want ze zijn zeer trouw aan zichzelf. Ze zijn ook niet vies van een beetje wraak wanneer hen onrecht is aangedaan. September vrouwen hebben liever langdurige relaties dan kortstondige relaties. Ze hebben dan ook hoge verwachtingen van de mensen die ze liefhebben.

Oktober
Ben je in oktober geboren dan laat jij jouw emoties niet snel zien. Je hebt een hoge intelligentie en een heel sterk karakter. Je houdt er niet van om gekwetst te worden en hierdoor ben je behoorlijk introvert. Oktober meiden hebben er ook vaak last van dat andere vrouwen op hun jaloers zijn.

November

Ga nooit de ruzie aan met een november vrouw want deze zal terugslaan en winnen. Ze zijn slim en zien oneerlijkheid en onrecht al van mijlen ver aankomen. Ze zijn eigenwijs en ook zeker niet bang om dit toe te geven.

December

December vrouwen krijgen vaak hun zin en weten dit precies te bereiken. Ze zijn wel ongeduldig wanneer dit niet meteen lukt. Ze houden van positieve mensen en openen hun hart ook snel voor anderen. Hierdoor kunnen mensen ze wel sneller kwetsen.