Pas op voor de nieuwste snelheidscamera’s: Ze zien elke vertraging en versnelling!

Snelheidsduivels opgelet! Flitspalen, die spitsvondige gadgets langs de weg, staan er om jou op je snelheid te betrappen. Uitgerust met een camera en een heldere flits, houden ze de wacht op wegen en kruispunten om racemonsters zoals jij binnen de perken te houden. Mocht je de vastgestelde snelheidslimiet negeren, dan klik!–een foto van je nummerplaat en voilà, de boete ligt bij jou op de mat. Zo’n flitspaal is niet alleen een doorn in het oog van snelheidsfanaten, maar helpt ook de verkeersregels te handhaven en zorgt voor veiligheid op straat.

Rijd jij vaak hand in hand met Flitsmeister als je op pad bent? Misschien niet het leukste nieuws voor jou: er is namelijk een technische sprong voorwaarts waarmee verkeerscontroles naar een compleet nieuw niveau worden getild.

Die slimme trucs van jou gaan binnenkort niet meer zo soepel werken. Denk maar aan die oude bekende actie: een plotseling remmetje omdat je net nog een flitser opmerkt. En zodra je weer buiten schootsafstand bent, trap je het gaspedaal weer vol in. Deze kat-en-muis speeltjes waren ooit succesvol, zelfs met die verplaatsbare flitsers die nu en dan van plek wisselden.

Blader verder en ontdek wat de moderne flitscamera allemaal in petto heeft.