Home Opmerkelijk Kom erachter wat jouw sterrenbeeld zegt over je schoon- en huishoudkunsten!

Kom erachter wat jouw sterrenbeeld zegt over je schoon- en huishoudkunsten!

7

Wat schoonmaken en huishouden betreft verschillen we nogal. Sommige hebben huis altijd spik en span zonder rommel, terwijl anderen het geen probleem vinden wanneer er her en der wat rommel rond slingert. Ook vinden sommige schoonmaken geen probleem, of zelfs een leuke bezigheid, terwijl anderen een allergische reactie krijgen wanneer ze een stofzuiger zien. Wil jij weten wat jouw sterrenbeeld zegt over je schoonmaakkunsten? Lees dan hieronder wat dit zegt. Staat jouw sterrenbeeld er niet tussen? Dan vind je schoonmaken niet erg, maar is het ook niet je favoriete hobby.

Astrology, twelve zodiac signs and beautiful woman

Schorpioen
Schorpioenen zullen niet snel opgeven en zijn vastberaden. Daarom draai jij je hand niet om voor een flinke schoonmaakklus. Het huis bij jou gaan we nooit vies aantreffen, want jouw huis krijgt de tijd niet om vies te worden

Stier
Jij houdt het liefst de touwtjes in handen en bent van de structuur. Om deze reden heb jij vaste dagen voor het huishouden. Door deze routine zal je huis niet snel vies worden. Iedere dag even stofzuigen, een keer in de week dweilen, de wc twee keer in de week. voor sommige voelt dit misschien dwangmatig, maar voor jou is het ritme.

Steenbok
De steenbok heeft plezier in het schoonmaken. Al dansend stofzuig jij het huis! Daarnaast ben je ook goed inzetbaar op feestjes, want tussendoor en na het feestje ben jij diegene die alles opruimt en schoonmaakt.

Dit zijn alle schoonmaaksterren. Helaas zijn er ook sterrenbeelden die absoluut niet geschikt zijn voor het huishouden. Wie dit zijn kom je op de volgende pagina achter.