Je sterrenbeeld vertelt ons vaak over de goede eigenschappen. Maar dit zijn de slechte eigenschappen van je sterrenbeeld! Klopt het bij jullie?

Wanneer het gaat over je sterrenbeeld of horoscoop lezen, wordt meestal de positieve kant belicht. Zo lees je over je horoscoop vaak welke positieve ontwikkelingen er zijn en op je pad komen. Maar over de mindere (karakter) eigenschappen lees je relatief weinig. Minstens zo belangrijk om hiervan op de hoogte te zijn want zeg nou zelf; het hebben van een beetje zelfinzicht is niet verkeerd. Daarom hebben we in dit artikel de mindere eigenschappen van alle sterrenbeelden op een rijtje gezet.

Ram:
Je wilt het liefst dat dingen gaan zoals jij voor ogen hebt, Je kan er slecht tegen wanneer het niet zo gaat als jij wilt. Hierdoor kan je op andere mensen dominant en agressief overkomen.

Stier:
Het hoeft niet direct een slechte eigenschap te zijn maar stieren zijn over het algemeen perfectionisten. Daarom vind je het moeilijk om kleine imperfecties los te laten en kan je er helemaal door geobsedeerd worden. Stieren zijn erg materialistisch en houden van een verzorgd uiterlijk. Hierdoor wil je nog wel eens snel een oordeel over anderen hebben die er volgens jou minder verzorgd uitzien.

Tweeling:
Het ontbreekt je wel eens aan zelfinzicht. Dit kan ervoor zorgen dat je jezelf anders inschat waardoor mensen zich ongemakkelijk bij je voelen of geen hoogte van je kunnen krijgen.

Kreeft:
Jij hebt moeite met tegenslagen. Maak je een tegenslag mee? Dan trek jij jezelf het liefst volledig terug. Je bent snel en vaak gekwetst en blijft daardoor vaak verbitterd achter.

Leeuw:
Leeuwen zijn echte ijdeltuiten. Je bent constant opzoek naar bevestiging, dit kan op anderen erg egoïstisch overkomen. In de zoektocht naar bevestiging voel je jezelf onzeker maar dit wil je niet aan anderen laten merken. Dit doe je door jezelf te profileren, je vertelt dan graag (te veel) over jezelf.

Lees snel verder op de volgende pagina