Home Opmerkelijk Je herkent iemands persoonlijkheid aan de manier waarop hij/zij zit! Bij mij...

Je herkent iemands persoonlijkheid aan de manier waarop hij/zij zit! Bij mij klopte het! Bij jou ook?

3

Je hebt het misschien niet door, maar je lichaam geeft continue signalen door middel van lichaamstaal. Dit kan zijn door middel van gezichtsuitlatingen of bepaalde bewegingen of houdingen die je aanneemt. Vaak let je er niet op, maar je kunt uit deze lichaamstaal veel informatie halen. Het kan je vertellen hoe iemand zich voelt, of die op zijn gemak is en wat voor persoonlijkheid deze persoon heeft. Vooral wanneer mensen zitten is deze lichaamstaal beter zichtbaar.

Lees hieronder hoe je dit kunt zien!

Knieën tegen elkaar

Zit jij met je knieën tegen elkaar en je voeten naar elkaar toegericht, dan ben jij waarschijnlijk een creatief en spontaan persoon. Misschien soms wat kinderlijk, maar zeker charismatisch. Soms neig je liever problemen te ontwijken, maar je bent zeker niet saai!

Benen over elkaar

Zit jij vaak met je benen over elkaar? Dan ben jij waarschijnlijk een nieuwsgierig en dromerig persoon. Deze mensen hebben ook een sociale aard en houden van afwisseling.

Benen wijd

Als je graag met je benen wijdt zit, ben je waarschijnlijk snel afgeleid en heb je moeite om rust te nemen. Verder ben je wel heel energiek en fanatiek. En zal je vaak initiatief tonen.

Benen in bepaalde richting

Zit iemand gericht, met beide benen naast elkaar, naar een bepaalde richting, dan is deze persoon waarschijnlijk een geduldig en afwachtend persoon. Voor alles is een tijd en plaats. Je let waarschijnlijk op hoe jij je kleed en bent een ambitieus en volhardend persoon.