Is dát even lekker: zoveel calorieën verbrand je dus met een rondje IKEA

Hier hoef je echt niet sportief voor aangelegd te zijn! Een dagje winkelen bij de IKEA mag jij zien als een ware workout! Nu zie ik jou al denken.. hoe dan? Nou ongemerkt loop je heel wat af tijdens het winkelen in de IKEA.

Het begint al zodra jij de auto uitstapt.. helaas kon je niet dichtbij de ingang parkeren en moest je genoegen nemen met een plekje aan het einde van het terrein. Die meters heb jij al weer gewonnen! Tijdens het shoppen loop je van gang naar gang en wilt natuurlijk alles even bekijken. Tijdens het wandelen door deze enorm grote hallen heb jij niet eens door dat je toch al gauw zo’n paar kilometers loopt en dat betekend natuurlijk ook dat jij calorieën verbrandt! Je sjouwt er ook nog eens wat af met je nieuwe aanwinsten. Wanneer je ongeveer 60 kilo weegt verbrand je toch al snel 150 calorieën wanneer je enkel door het pad wandelt. Veel mensen wijken ook nog van het pad af en duwen een kar voort. Dat betekent nog een extra calorieënverbranding!

Dus voortaan ga jij de IKEA niet alleen zien als een gezellig dagje uit, maar ook als een ware workout! Maar dan moet je wel van de Zweedse gehaktballetjes afblijven!