Heb jij het uiterlijk van je vader of moeder? Deze drie eigenschappen heb je in ieder geval van je moeder geërfd!

Op wie lijk jij het meest qua karakter en uiterlijk? Er zijn bepaalde eigenschappen die je van of je vader of moeder kan erven, maar vast staat dat er 3 eigenschappen zijn die je van je moeder erft. Nieuwsgierig welke dit zijn? Lees dan snel verder!

mother and daughter cooking in the kitchen, mother and daughter hugging to love on mother’s day, Asian family

Slimheid
Altijd gedacht dat je de intelligentie van je vader hebt? Dan zit je dus fout, want je moeder is degene die je intelligentie bepaalt. Door de X-chromosomen van je moeder erf jij de intelligentie. Je vader heeft natuurlijk ook een X-chromosoom, maar die dragen hier niet aan bij. Is je moeder een slimme vrouw? Dan is de kans heel groot dat jij dat ook bent!

Huid
Hoe ziet de huid van je moeder er uit? Misschien ietwat rimpelig met vouwen? Of heeft ze nog een mooie gladde huid? In het eerste geval hebben we slecht nieuws voor je. De kans is heel groot dat jouw huid er later ook zo uit komt te zien. Natuurlijk spelen externe factoren ook een belangrijke rol. Had of heeft jouw moeder ze zwarte band in zonnebanken? Dan doe je er goed aan om niet in deze voetsporen te treden, en is er wellicht nog hoop voor jouw huid!

Controle
Hoe sta jij in het leven? Heb je graag het overzicht en houd je de touwtjes in handen? Deze eigenschappen erf je ook van je moeder. Is je moeder een echte control freak en is het huis waarin ze leeft altijd spik en span? Hele grote kans dat jij deze eigenschap over neemt, want dit is allemaal erfelijk bepaald door moeders!