Doet jouw hond DIT soms met jou? De reden waarom is anders dan jij denkt! Bekijk snel wat de echte reden is!

2. Gapen wanneer jij gaapt. Het gezegde is altijd: Iemand die met jou gaapt heeft geen hekel aan jou. En dat geldt hetzelfde voor honden. Honden die een ware band met hun baas hebben empathisch vermogen en voelen mee met hun baasje. Dus ook als de baas moe is.

3. Leunen tegen de baas: Dit betekent dat de hond angstig is of dat je iets met hem moet gaan doen. Maar het is ook een teken van affectie. Als een hond tegen je leunt uit angst doet hij dit want hij denkt dat jij hem kan beschermen en dat hij veilig bij jou is.

4. Knuffelen na het eten: Dit betekent dat de hond gek op je is. Het komt uit het feit dat honden na het eten doen wat hij/zij NA eten het meest belangrijk vindt. Als een hond na het eten bij je komt liggen is hij ECHT gek op je.

5. Wenkbrauwen omhoog brengen: Een hond die zijn baasje ziet zal zijn linker wenkbrauw omhoog tillen. Wanneer hij een vreemdeling zal hij dit niet doen of hij zal zijn rechter wenkbrauw omhoog tillen.

6. Jou nakijken als je vertrekt: Als een hond helemaal in paniek raakt als je vertrekt dan betekent het niet dat de hond gek op je is. Dat geeft alleen maar aan dat de hond angst heeft om gescheiden te zijn. Wanneer een hond jou rustig nakijkt wanneer je vertrekt dan vertrouwt hij jou en is hij zeker dat je terug komt.

7. Opgewonden zijn als je terug komt: Wanneer iemand zo blij is dat de baas thuis komt dan is dat een teken van ware liefde voor de baas.

8. Slapen op je kamer: Je kan kijken of een hond echt van je houdt als hij in je bed gaat slapen. Een hond wil namelijk niet ver van de “pack” zijn. Ook al vindt niet iedereen dit fris, het is wel een teken dat een hond echt gek op je is.

9. Zijn favoriete speelgoed naar jou brengen: Wanneer een hond zijn favoriete bal of speelgoed naar jou brengt betekent het niet gelijk dat hij wilt spelen. Hij denkt ook dat jij de “pack leader” bent. Daarom wil hij zijn favoriete speelgoed met jou delen.

10. Genieten van jouw liefde: Een hond kan voelen of jij van hem/haar houdt of niet. Dus als jij geen affectie toont aan een hond zal je weinig terug krijgen. Deel dit bericht met je vrienden en vriendinnen als jij ook vindt dan een hond de beste vriend van een mens is! ( Bron )

11. Met jou naar de wc gaan: Wanneer een hond met jou naar de wc gaat betekent dat hij je mag! Honden leven vaak in roedels en doen eigenlijk ALLES samen. Dus ook naar het toilet gaan. Wanneer een hond jou naar het toilet volgt wil hij zeggen: “Jij bent mijn beste vriend, laten we alles samen doen!”