Deze moeder was de eerste die in 1997 van een zevenling beviel. Moet je eens kijken hoe het gezin er na 20 jaar uit ziet!

Tegenwoordig kijken we niet meer heel raar op wanneer iemand van een tweeling bevalt. Maar een meerlingenzwangerschap wordt tegenwoordig nog steeds gezien als een risicovolle zwangerschap. Maar stel je 20 jaar geleden eens voor toen Kenny en Bobby hoorden dat ze in verwachting van een zevenling waren..Hoe kan je jezelf op een zevenling voorbereiden?
Toen de ouders het nieuws hoorde dat er 7 embryo’s in haar baarmoeder zaten was de grootste vraag hoeveel van hen er ter wereld zouden komen. Ondanks dat er door artsen een selectieve reductie werd aangeraden, weigerden zij om ook maar afstand te doen. OP 19 november in 1997 werden Kenny, Kelsey, natalie, Brandon, Joel, Nathan en alexis geboren. Nathan en Alexis werden met een cerberale verlamming geboren, maar werd gelukkig later door middel van chirurgische ingrepen opgelost. Bekijk de bijzondere fotoreportage om te zien hoe de zevenling samen opgroeiden en het gezin er na 20 jaar uitziet!