Bestuurder wordt op de bon geslingerd omdat de auto zo vies was dat het gevaarlijk zou zijn

Laten we eerlijk zijn, we kennen allemaal wel iemand of misschien jijzelf die van zijn auto een regelrechte vuilnisbelt weet te maken. Het is natuurlijk ook gemakkelijk om ‘even’ iets op de achterbank of passagiersstoel te gooien om het daarna gewoon te vergeten en onderdeel laat worden van het interieur. Als dit proces enkele weken lang met enige regelmaat wordt herhaal dan ……

Er komt een moment dat je er wat aan zal moeten doen, vaak betekent dat grondig poetsen en opruimen om je auto weer in ‘nette’ staat te herstellen. Een bestuurder dreef het echter een beetje te ver en kreeg een boete omdat zijn auto zo smerig was dat het gevaarlijk zou zijn. De bestuurder werd recent aan de kant gezet in het Engelse plaatsje Buckinghamshire toen de politie de puinhoop binnen opmerkte.

Nadat een proces verbaal werd opgemaakt kreeg de bestuurder een punt van zijn rijbewijs afgetrokken. De Thames Valley Police postte een foto van de auto op Twitter en waarschuwde bestuurders om zo niet rond te rijden. Omdat de auto zo vol lag met afval zou het bijna onmogelijk zijn om de pedalen te bereiken. De politie omschreef de situatie als gevaarlijk en verklaarde dat er zelfs afval achter de pedalen aanwezig was.

Misschien ken jij ook iemand wiens auto lijkt op een rijdende vuilnisbelt? Laat van je horen in de reacties van dit artikel!