GENIAAL: Deze vrouw toont super simpele manier om een gat in het kruis van een broek te repareren!

Een spijkerbroek is onmisbaar in het leven van velen, ongeacht de afkomst. Van de eenvoudige werknemer tot de hooggeplaatste ambtenaar van een bedrijf, iedereen heeft wel een spijkerbroek die hij of zij graag draagt. Maar door al dat gebruik kan het voorkomen dat de broek gaat scheuren, vooral in het kruis. Gelukkig hoef je je lievelingsbroek niet weg te gooien, want er is een manier om hem te repareren!

Een vrouw heeft namelijk een geniale manier gevonden om een gat in het kruis van een spijkerbroek te repareren. En het beste is dat het super simpel is! En niemand hoeft te weten hoe het gat in de broek is gekomen, dus maak je geen zorgen.

Het eerste wat je moet doen is het gat rondom te strijken. Vervolgens pak je een schaar en knip je de losse eindjes weg. Wees extra voorzichtig met je vingers. Het is handig om de punt van de schaar te gebruiken bij het knippen, dat maakt het gemakkelijker.

Maar hoe moet je nu verder? Op de volgende pagina komt de video van pas, die je stap voor stap laat zien hoe je het kruis van je broek kunt repareren. Zo blijft je lievelingsbroek nog langer mooi!

Bekijk meer…