Dit flesje van Kruidvat kost slechts €1,99 en zou iedereen in huis moeten hebben! Je koopt het direct als je leest wat je er allemaal mee kan!

allesreiniger
Meng 2 e.l. olie met wat watter in een spuitflacon en je hebt een zeer goede allesreiniger die ook nog eens heerlijk ruikt

irritatie op de hoofdhuid
Meng 5 druppels olie met een neutrale shampoo

Tandenborstel schoonmaken
druppel een paar druppels op je tandenborstel en herhaal dit 1 a 2 keer per week

hardnekkige zweetgeur
Meng wat olie met je badschuim of douchegel en je ruikt heerlijk fris!

Luizen
Een zeer goede werking tegen hoofdluis. 10 drupels mengen met een neutrale shampoo en laat dit 10 minuten intrekken. Goed uitspoelen en na een week nog eens herhalen.

insecten beet
Breng een druppel olie op de insectenbeet aan

ontstoken oren
1 e.l. warme olijfolie mengen met 1 druppel kruidvat olie en laat dit in het ontstoken oor lopen. Ga even op je zij liggen zodat de olie er niet uit kan. Deze handeling kan je gerust een paar keer herhalen.

Insectenspray
Ondanks dat jij deze geur lekker vind hebben insecten er een hekel aan. meng wat druppels olie met water en spray op de plek waar de insecten zich bevinden

Schimmel in huis
Houd ongeveer deze verhouding aan: 2 e.l. op 500 ml water. Goed mengen en meet een sprayfles op de muur spuiten waar de schimmel zich bevindt. paar minuten in laten werken en vervolgens met een handdoek inwrijven. Als het goed is zie je direct resultaat. Deze handeling kan je herhalen totdat de schimmel volledig weg is.

(Bron foto: Wikimedia)