9 onverwachte manieren om VapoRub te gebruiken die je zal verbazen

Een welbekende bondgenoot in de strijd tegen pijn die je vast en zeker thuis hebt: VapoRub komt te hulp. Dit product is vaak te vinden in huishoudens. Meestal gebruiken we het om onszelf in te smeren bij verkoudheid of ontstekingen zoals die van de sinussen of bijholtes, met als doel de symptomen van verkoudheid te verzachten. Maar, wist je dat er nog andere, vrij verrassende manieren zijn om VapoRub te gebruiken? Hoewel de meesten van ons het kennen als een middel tegen verkoudheid en ontstekingen, zijn er nog heel wat andere geweldige toepassingen die je kunnen assisteren bij dagelijkse ongemakken.

Puistjes
Zou je erover nadenken om VapoRub te gebruiken tegen je puistjes en acne? Breng voor het slapengaan wat zalf aan op de plek en was je gezicht de volgende dag. Je zult merken dat je puistjes bijna weg zijn. Als conventionele huidverzorgingsproducten niet het gewenste effect hebben, probeer dan deze eenvoudige truc. Je zult verrast zijn door het verschil, maar het is slim om eerst te overleggen met een professional als je twijfelt.

Huidaandoeningen zoals psoriasis & eczeem
Voor diegenen die worstelen met huidaandoeningen als psoriasis en eczeem, kan VapoRub voor wat verlichting zorgen. Het is niet nodig je huid te verbergen; de zalf kan helpen de jeuk en irritatie te verlichten. De verbetering van je huid is niet alleen merkbaar, maar je huid voelt ook verfrist.

Zwangerschapslittekens
Voel je je onzeker door striae of zwangerschapsstrepen? Deze zijn heel normaal en over het algemeen onschuldig. Echter, ze kunnen minder zichtbaar worden door het gebruik van VapoRub. Smeer de zalf twee weken lang op de betreffende plekken, en let op de verandering. Voor het beste resultaat is het aan te bevelen het langer te gebruiken. Wist je dat dit goedje ook tegen voetschimmel werkt, inclusief kalknagels? Lees verder op de volgende pagina voor meer informatie.