9 onverwachte manieren om Labello te gebruiken – Nummer 5 zal je verbazen!

Andere manieren om je Labello te gebruiken

  1. Veters die op hun plek blijven: Zijn jouw schoenveters steeds los? Een likje Labello op de knoop helpt ze op hun plaats te houden.
  2. Ogen vrij van mascara: Mascara onder je ogen kunnen wegvegen? Met slechts wat Labello op een wattenstaafje is het zo gepiept.
  3. Soepele ritsen: Last van een rits die niet meewerkt? Een beetje Labello erop en je zult versteld staan hoe snel het weer loopt.
  4. Weg met pluizig haar: Vervelend, dat pluishaar! Een klein beetje Labello kan echt het verschil maken.
  5. Lederen items doen blinken: Gebruik Labello om je leer te doen schitteren. Alleen even opletten dat je hiervoor je Labello niet meer op je lippen smeert.
  6. Zachte neusvleugels: Heb je een ruwe neus van het snuiten? Labello kan voor wat verzachting zorgen.
  7. Strakke ring? Geen probleem: Een ring die vastzit op je vinger schuift makkelijk af met wat Labello.
  8. Voorkomen van blaren: Labello kan ook helpen wrijving van je schoenen tegen je hielen te verminderen.
  9. Droge haarpunten: Een klein beetje Labello op de droge haarpunten kan helpen, laat het alleen niet te vet worden. Deze tips bieden snelle oplossingen, schakel voor een permanente verbetering professionele hulp in.

Voor iedereen een uitkomst!

Niet enkel voor het verzorgen van droge lippen is Labello je redder in nood, je kunt het ook voor allerlei handigheidjes gebruiken. Of het nu gaat om het vastzetten van losse veters of het verzachten van je neus, Labello komt altijd van pas. Zorg er dus voor dat je altijd een stickje bij de hand hebt, je weet maar nooit wanneer het goed van pas komt.