Ze brengt haar zoon elke dag om 16.30 uur naar bed: moeder hard bekritiseerd

Ouderschap is geen gemakkelijke taak. Niet alleen omdat het zorgen voor een kind veel verantwoordelijkheid met zich meebrengt, maar ook doordat ouders vaak onder het vergrootglas liggen van andere vaders en moeders. Veel ouders zijn geneigd te denken dat zij de enige juiste manier van opvoeden kennen en dat kan de druk op kersverse ouders behoorlijk opvoeren. Maar feit blijft, dat er geen universele ‘beste aanpak’ bestaat, aangezien ieder kind uniek is in zijn soort.

Dat weerhield een bepaalde moeder er echter niet van om haar eigen weg te bewandelen, zelfs ten koste van zware kritiek. Ze zorgde dat haar zoon elke dag om 16:30 uur naar bed ging om ervoor te zorgen dat hij de hele nacht doorsliep. Laten we eens verder kijken naar haar argumentatie achter deze beslissing.

Deze moeder, Danielle Mitchell, beter gekend onder haar online alias living.transparently, deelde op haar social media-accounts haar methode om ervoor te zorgen dat haar 18 maanden oude zoon doorgaans ’s nachts niet wakker werd. Een strategie die erg nuttig kan zijn voor andere ouders die vaak slapeloze nachten te verduren hebben, voornamelijk gedurende de eerste levensjaren van hun kinderen.

Bekijk haar ‘geheime methode’ op de volgende pagina…