3-Daagse Baby Verbaast met Kruipen, Hoofd Optillen en Spreken (+VIDEO)

Centraal in dit vermakelijke verhaaltje staat Samantha Mitchell, op social media ook wel bekend als samantha__elizabeth_, die onlangs bevallen is van Nyilah Daise Tzabari. Met de komst van haar baby werd haar wereld vervuld van intense vreugde en ze bracht uren door met het aandachtig in de gaten houden van haar jonge spruit, geen gebaar of geluidje ontging haar.

Toen ze op een dag haar oogappel in bed rustig dacht te observeren, gebeurde er iets volstrekt onverwachts dat haar naar adem deed happen.

Amper drie dagen na haar geboorte begon Nyilah zich te gedragen alsof ze al maanden oud was. Haar moeder kon haar ogen nauwelijks geloven en greep meteen haar telefoon om dit wonderlijke schouwspel vast te leggen voor de wereld om haar te zien op social media. Het filmpje laat zien hoe Nyilah op haar buikje in bed ligt, zich op eigen kracht probeer vooruit te duwen, haar hoofdje optilt om rond te kijken en geluiden maakt alsof ze een babbel wil starten.

https://www.instagram.com/reel/Csqj77IPHk8/

“Mama, mama, kom snel! – hoor je Samantha roepen in de video – Nyilah probeert te kruipen. Is dit normaal? Ze is pas drie dagen oud, dit kan toch niet waar zijn?”

Hoewel dit tafereel heel ongewoon lijkt, verklaren dokters dat dit eigenlijk vrij normaal is voor pasgeboren kindjes. Wat de kleintjes in werkelijkheid willen doen, is hun behoefte aan eten kenbaar maken.

Wat vind je van dit verhaal? Heb je zelf ooit zoiets meegemaakt?